Groothandel in binnenhuisinrichting

Welkom op de site van Campaert NV, groothandel in binnenhuisinrichting.

Campaert verdeelt een ruim aanbod producten voor de binnenhuis- decoratie in gans België. Campaert biedt de professional, winkelier en vakman, uitstekende producten en een correcte dienstverlening.

Campaert kondigt met trots haar 60 jarig bestaan en ervaring in de interieursector aan. Wat toen een heel klein bedrijf was, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een KMO die momenteel 50 mensen in dienst heeft.


De firma Campaert werd in 1951 opgericht door Frans Campaert, die begon met de distributie van drogisterijproducten zoals oliedoek, deurmatten en aanverwante producten. Later is de focus verschoven naar tapijten en vloerbedekkingen. Het assortiment werd later uitgebreid met behangpapier en later met decoratieve stoffen. Als groothandelaar biedt Campaert de professional momenteel meer dan 10.000 kwaliteitsproducten aan.
Deze site geeft u een goede indruk van ons brede assortiment.

Een van onze belangrijke troeven is dat het bedrijf nog steeds wordt geleid door de familie Campaert met de oudste zoon Jan Campaert als baas. Persoonlijk contact en uitstekende service zijn de kernwaarden waar Campaert elke dag voor staat.Het distributiecentrum is gelegen in Waarloos en heeft een oppervlakte van 8.000 m². Van hieruit worden al onze producten dagelijks verdeeld over heel België. U kunt uw goederen ook zelf ophalen op dit adres.


In Waarloos vindt u ook onze showrooms met een totale oppervlakte van meer dan 2.000 m² verkoopruimte. Alle artikelen worden op een zeer aantrekkelijke en glanzende manier gepresenteerd. De showrooms staan altijd tot uw beschikking. U kunt ze dus gebruiken als extra verkoopinstrument voor uw bedrijf.


In de loop der jaren heeft Campaert een goede reputatie opgebouwd in de decoratiesector. Partnerschap is erg belangrijk voor ons. Met onze vele goede producten en uitstekende service hopen wij een goede zakenpartner voor u te zijn. Ons doel is om een oprechte en solide samenwerking op lange termijn tussen ons tot stand te brengen.
We werken er elke dag aan!

Live In
Klantenzone

Ga naar de klantenzone en download de prijslijst en foto's.