Groothandel in binnenhuisinrichting

Welkom op de site van Campaert NV, groothandel in binnenhuisinrichting

Campaert mag met enige fierheid reeds terugkijken op meer dan 60 jaar ervaring in de decoratiesector. Wat destijds begon als een eenmanszaak is in loop der jaren gegroeid tot een KMO met een huidig personeelsbestand van 50 werknemers.

Campaert werd opgericht in 1951 door Frans Campaert en is begonnen met de verdeling van drogisterijproducten zoals toile cirée, voetmatten en aanverwante producten. Nadien werd de klemtoon gelegd op tapijten en vloerbekleding. Het productaanbod werd verder uitgebreid met behangpapier en later ook decoratiestoffen. Met een huidig aanbod van meer dan 10.000 kwaliteitsproducten kan u als professional hier zeker uw gading vinden. Op deze website krijgt u een goede indruk van de breedte van ons assortiment.

Een belangrijke troef is dat de firma nog steeds gerund wordt door de familie Campaert met als zaakvoerder de oudste zoon van Frans, Jan Campaert. Een persoonlijk contact en een uitstekende service zijn waarden die Campaert hoog in het vaandel draagt.

Het distributiecentrum is gevestigd in Waarloos en heeft een oppervlakte van 8.000 m². Van hieruit worden dagelijks onze goederen verdeeld over gans België. U kan hier tevens terecht voor afhalingen.

In Waarloos zijn ook de toonzalen gevestigd bestaande uit 2.000 m² verkoopsoppervlakte. Hier worden alle artikels op een aantrekkelijke en overzichtelijke wijze gepresenteerd. De toonzalen staan te uwer beschikking en kunnen voor u, als professional, een extra verkoopsinstrument betekenen naar uw klanten toe.

Campaert heeft sinds zijn oprichting een mooie klantenbestand opgebouwd. Partnership is voor ons enorm belangrijk. Met onze uitstekende producten en correcte dienstverlening willen wij voor u een interessante handelspartner zijn. Wij streven immers naar een langdurige en solide samenwerking.

Live In
Klantenzone

Ga naar de klantenzone en download de prijslijst en foto's.